Michael Vernegreen 25 års jubilæum

Michael Vernegreen 25 års jubilæum

Michael Vernegreen fejrer 25 års jubilæum hos Lars Broe Rustfri stål A/S.

Michael er en fantastisk dygtig smed og værkfører, som gennem 25 år har været med til at løfte Lars Broe Rustfri stål A/S både med sin store og brede faglige viden og som en glimrende medarbejder, der altid byder ind.

Som den første lærling hos Lars Broe, har Michael gennem årene været et glimrende forbillede, som har banet vejen for rigtig mange lærlinge. Lars Broe Rustfri stål A/S er i dag meget fokuseret på at være en virksomhed, som hjælper lærlinge til at dygtiggøre sig og komme godt ind på arbejdsmarkedet, og denne fine tradition var Michael med til at starte i sin lærlingetid.

Med sin altid professionelle og seriøse tilgang til opgaverne, udviklede Michael sig fra lærling til værkfører, og han sætter en ære i at aflevere produkterne i allerhøjeste kvalitet til tiden. Michael er et stort aktiv og en fremragende ambassadør for Lars Broe Rustfri stål A/S, hvor han er meget vellidt blandt vores kunder, som han har daglig kontakt med.

Blandt kollegerne er han ligeledes utroligt populær, og er en medarbejder, som andre altid kan regne med, når de har behov for hjælp, råd eller bare en god snak. Henover årene er Michael flere gange blevet kåret som Årets Kollega – en titel som han senest har vundet i 2022.

Vi er stolte af at have en 25 års jubilar hos os, og vi glæder os hver dag over, at Michael er en del af holdet hos Lars Broe Rustfri stål A/S.