Efterbehandling

Vi tilbyder efterbehandling af dine emner

Overfladebehandling

Vi leverer en række forskellige løsninger inden for efterbehandling af overflader. 

Afgratning som efterbehandling

For de emner hvor grater og skarpe kanter ikke ønskes, tilbyder vi bl.a. pladeafgratning og kantafrunding. Med afgratning opnås der en ‘high-end’ finish med vores Timesavers 42 RB multiroterende børstemaskine med otte børster. Den afgrafter ensartet og perfekt rundt om metalkanterne.

Glasblæsning

Derudover kan vi efterbehandle med glasblæsning for at give en overfladebehandling, der gennem glasperlernes polering giver en ensartet og flot, mat finish på aluminium og rustfrit stål.

Slibning som efterbehandling

Ønsker I slibning af jeres emner, leverer vi også dette. Med slibning som overfladebehandling får I en jævn overflade, hvor slibningen efterlader fine striber, som følger sliberetningen, mens efterfølgende polering vil skabe en spejlblank og glansfuld overflade.

Pulverlakering

Skal I have en overfladebehandling, som efterlader en slagfast overflade med et ensartet udseende, tilbyder vi pulverlakering. Med pulverlakering sikres der lang levetid da dette giver en optimal overfladebeskyttelse, som er stærk overfor klimapåvirkninger samt skaber modstandsdygtighed overfor opløsende væsker som benzin, olie og lignende. Pulverlakering er en oplagt overfladebehandling til emner både til indendørs og udendørs brug.

Totalløsninger af efterbehandlinger

Vi ønsker at levere totalløsninger. Derfor har vi specialiseret os inden for ovennævnte områder, så vi altid giver jeres emner de bedste behandlinger, hvad end I skal have slibning af diverse emner eller ønsker færdige pulverlakerede emner, polering med glasblæsning i egen kabine eller anden form for overfladebehandling.

Vi er totalleverandør

Har du behov for andet end efterbehandling? Så er Lars Broe Rustfri stål A/S også din erfarne leverandør indenfor laserskæring, smedeopgaver, kantpres og meget mere. Du kan læse nærmere om vores øvrige kompetencer på siderne om vores pladeværksted, smedeværksted eller CNC bearbejdning

Du kan også besøge vores YouTube kanal og se mere om vores forskellige bearbejdningsmetoder.