Specialopgaver

Få udviklet dine specialopgaver i rustfri stål

Rustfrie udfordringer er velkomne

Skal du have løst en eller flere specialopgaver i rustfrit stål? Vi skaber specialløsninger, når vores kunder har et behov, som rækker ud over det sædvanlige eller udover de standardprodukter, vi har.

Vores rustfrie specialløsninger kan blandt andet være rustfrie siloer, rustfri beholder, rustfri trapper, rustfri gelænder, rustfri stativer, rustfrie rørføringer, rustfrie flanger, rustfri grill. Vi er alsidige, og har store kompetencer indenfor rustfri stål.

Specialopgaver der matcher dine behov

Vores kompetencer strækker sig også til andre materialer. Vi er udover at være specialister i rustfri stålløsninger, også specialister i aluminium, titanium, kobber og messing. Vores brede kompetenceramme gør os i stand til, at udvikle specialopgaver der opnår præcis det udtryk og den funktionalitet, som I ønsker.

Vi er gode til at gøre det umulige muligt. Specialopgaver hvor størrelse, materialer, design, funktioner, placering og andre hensyn skal gå op i en højere enhed er en god og sjov udfordring for en dygtig håndværker.

Stærke relationer skaber stærke løsninger

Hos Lars Broe Rustfri stål ser vi vores forhold til vores kunder som partnerskaber. Gennem tæt dialog og sparring, sikrer vi et godt fundament for, at dine mål opnås, uanset kompleksitet og størrelse.

Høj grad af fleksibilitet i dine specialopgaver

Vores DNA er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet i vores løsninger, med udgangspunkt i vores fleksible fabriks set-up, lange erfaring og vores lyst til at være en konstruktiv samarbejdspartner.

Vi kombinerer vores smedeværkstedpladeværkstedCNC-bearbejdning og Laserskæring med vores kompetencer til én samlet løsning, som matcher dine behov.  Du kan læse mere på vores hjemmeside, eller se et udsnit af vores kompetencer på vores YouTube kanal.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Vi skaber løsninger

Se nogle af vores løsninger

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.

Kontakt