PLADEBEARBEJDNING

Vi er specialister i pladebearbejdning

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S kan du få udført pladebearbejdning i en lang række metaller heriblandt rustfrit stål, aluminium, messing, kobber og titanium. Vi er specialister i pladebearbejdning og tilbyder laserskæring, pladeafgratning og CNC-kantbukning samt pladevalsning, og i vores pladeværksted håndterer vi både små og store emner.

Vores maskinpark består blandt andet af en fiberlaserskærer og tre kantpressere, ligesom vi også råder over maskiner til afgratning og valsning. Ved at samle flere maskiner under samme tag, tager vi hurtigt dine emner fra én bearbejdningsform til en anden og kan tilbyde totalleverancer. Dette sænker produktionstiden og skaber kontinuitet i behandlingen, så der aldrig går viden tabt omkring behandlingen af dit emne.

CNC-Pladebearbejdning

Vi benytter CNC-teknologi i vores pladebearbejdning, hvilket giver et præcist resultat i alle opgaver. CNC står for Computer Numerical Control, hvilket betyder, at behandlingen af dit emne er computerstyret ud fra en tegning, som indlæses i maskinen. Med computerstyret pladebearbejdning er du garanteret en høj detaljegrad samt et ensartet resultat på tværs af dine emner.

Har du en specialopgave, er vi klar til at håndtere den, så du får det resultat, du ønsker på dit emne. Vi råder over kompetencerne og maskinparken til at levere de nyeste teknikker inden for pladebearbejdning, og når du bestiller hos Lars Broe Rustfri stål kan du altid være sikker på, at dine emner bliver behandlet med største omhu.

Laserskæring i Odense

Hos Lars Broe er vi specialister i laserskæring, som er en yderst effektiv og fleksibel proces til udskæring af dine pladeemner. Vi udfører laserskæring i rustfri stål, aluminium, messing, kobber og titanium, og vores fiberlaserskærer kan håndtere pladeemner op til 3000 x 1500 mm. Laserskæring danner grundlag for resten af processen og sikrer, at din løsning får den helt rette størrelse fra start.

Du kan læse mere om de forskellige bearbejdningsformer her på siden, så du kan finde den løsning, der passer til dit behov. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den rette pladebearbejdning til dine emner.

Har du behov for andet end opgaverne vi løser på vores pladeværksted, er Lars Broe Rustfri stål A/S også din erfarne leverandør inden for CNC-bearbejdning, smedeopgaver og meget mere. Læs nærmere om vores øvrige kompetencer på siderne om vores CNC-bearbejdning, smedeværksted eller vores efterbehandlinger.

Peter Kaare Rasmussen

Salgschef
Peter
Rasmusen

Telefon: 28 10 42 15
Email: pr@larsbroe.dk

Fabrikant
Lars
Broe

Telefon: 20 83 91 20
Email: lb@larsbroe.dk

Kontakt salgschef Peter Rasmusen eller fabrikant Lars Broe for at høre nærmere om, hvilke opgaver vi kan udføre for dig. 

Play Video

Skal du have udført professionelt pladearbejde i høj kvalitet til store eller små projekter, er du kommet til rette sted.
Professionelt pladearbejde er en af de centrale kompetencer hos Lars Broe Rustfri stål A/S. Vi er førende underleverandør af innovative løsninger til produktion og erhverv, og vi har dybtgående materialekendskab og ekspertise i at skabe unikke løsninger.

En fiberlaser er den absolut fremmeste teknologi inden for laserskæring i tyndplade. Fiberlaserskæring giver en utrolig høj kvalitet i snittet og kombinerer lynhurtig skærehastighed med ensartethed og ekstremt lav fejlprocent. Hos Lars Broe Rustfri stål A/S råder vi over et Bystronic BySmart Fiber laserskæringsanlæg, hvilket betyder at dine emner hos os altid vil blive behandlet i et laserskæringsanlæg af højeste kvalitet.

Fiberlaseren er særdeles fleksibel i sit arbejdsområde, og i modsætning til en CO2-laser kan fiberlaseren skære i praktisk talt alle metaller og legeringer. Det betyder, at vi er i stand til at tilbyde laserskæring til dit projekt nærmest uanset hvilket emne, du har behov for at få bearbejdet.

Fiberlaseren er konkurrencedygtig både ved små og store serier, så vi både kan håndtere den store opgave til industri eller mindre specialopgaver.

Fiberlaserskærer:
Bystronic BySmart Fiber – 8 Kw laserskæringssystem.

Pladestørrelse på op til 3000 × 1500 mm.

Det dobbelte shuttle bord-system tillader, at der lastes eller losses, mens laseren skærer.

Laseren har evne til at skære i:
– Rustfrit stål 30 mm
– Aluminium 30 mm
– Messing 15 mm
– Kobber 10 mm
med en tolerance ned til +/- 0,001

8kw fiberlaserskærer

En kantpresser benyttes til pladebukning, og for at skabe et godt resultat i pladebukningen kræver det, at der benyttes en kantpresser af høj kvalitet. Kantpresning er en meget præcis metode til at håndtere bukkeopgaver, og hos Lars Broe Rustfri stål A/S er vi specialister i at udføre pladebukning, så du er garanteret høj kvalitet og ensartethed i bukningen af dine emner.

På vores pladeværksted råder vi over tre CNC-kantpressere. Ved at få udført dine bukkeopgaver hos os er du derfor sikret høj kvalitet og præcision med udnyttelsen af computerstyret teknologi til at håndtere bukningen. Vores bukkekapacitet er meget fleksibel og omstillingsparat med vores tre kantpressere, der kan håndtere fra 40-250 tons.

Bystronic Xpert Pro – 250 tons
3000mm presselængde
600 mm åbningshøjde

Materiale der kan bearbejdes
8 mm rustfri
10 mm alu

Bystronic Xpert – 150 tons
3000mm presselængde
570 mm åbningshøjde

Materiale der kan bearbejdes
6 mm rustfri
8 mm alu

Bystronic Xpert – 40 tons
1000 mm presselængde
High speed 300/mms. 
Lynhurtig kantpresse som er omkostningseffektiv og fleksible

Materiale der kan bearbejdes
3 mm rustfri og 6 mm alu

Pladeafgratning og kantafrunding er en efterbearbejdning til emner, hvor grater og skarpe kanter ikke ønskes. Afgratning benyttes særligt til emner i metal, som er laserskåret eller stanset ud, hvilket ofte efterlader skarpe kanter.

Med afgratning opnås der en ‘high-end’ finish gennem en multiroterende børstemaskine med otte børster, der afgrater ensartet og perfekt rundt om metalkanterne. Dette sikrer, at der kan opnås en afrundingsradius på op til ikke mindre end 2 mm.

Hos Lars Broe Rustfrit stål A/S råder vi over en Timesavers 42 RB afgrater, hvilket gør, at vi kan bearbejde følgende materialer: Rustfrit stål med og uden laserfilm, aluminium, kobber, messing og titanium.

Afgrater:
Timesavers 42 RB er velegnet til bearbejdning efter laserskæring og bearbejdede dele. Vakuumbord gør, at selv små emner fra 50 mm op til store emner med en bredde på 1300 mm kan bearbejdes. Automatisk bordåbning op til 100 mm.


Materialerne der kan bearbejdes:
Rustfrit stål med og uden laserfilm
aluminium
kobber
messing
titanium

Pladevalsning er en metode til at valse pladeemner, der skal være cylinderformet, konusformet eller kegleformet eller have en valsning på en del af emnet. Hos Lars Broe Rustfri stål udfører vi professionel pladevalsning i pladeemner helt op til 2000 mm. i bredden, godstykkelsen afhængig af diameteren. Eks. rustfri stål 2000 mm x 8 mm. Vi har knowhow i valsning af cylindere op til 2000 mm. bredde og konusser op til 1250 mm. bredde.

Kombineret med vores ekspertise inden for pladevalsning er vi også udstyret med en række forskellige maskiner, hvilket sikrer, at vi kan håndtere en lang række af valsningsopgaver. Blandt andet tilbyder vi CNC-valsning, hvor den computerstyrede teknologi sikrer et præcist resultat i hver valsning, så jeres emner bliver ens.

Konusvalsning

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S kan du også få udført konusvalsning med speciel gummivalse, som kan indstilles til at valse små konusser. Ved at udføre konusvalsning med gummivalse får du en valsning, som ikke ødelægger overfladen af materialet, men efterlader det helt uden ridser. Den form for valsning er meget velegnet til opgaver i små størrelser, tyndplader og mindre konusser.

Når du får udført din valsning hos Lars Broe, har du samtidig glæde af, at vi tilbyder en række andre bearbejdningsmetoder, så du kan få en totalleverance på dit emne og ikke skal gå flere steder hen med emnet, før det er færdigbehandlet. Det skaber større kontinuitet i processen og effektive resultater.

Hvilken af vores valsningsmetoder der er den rette for dig, er vi altid klar til at hjælpe med. Kontakt os for en snak om hvilket emne du skal have udført valsning på, så finder vi frem til den rette bearbejdningsproces.

CNC-DAVI 4 MCA, 4 valset pladevalse.

Som en del af vores tyndpladeprogram råder vi udover vores CNC-styrede maskiner også over diverse speciel-, og traditionelle maskiner.

Maskine til presstag/møtrikker
– Svingbukker (3200 × 4 mm)
– Centerpresse
– Saks (3000 × 4 mm)
– Konisk valse