PLADEVÆRKSTED

Vores maskinpark består blandt andet af en fiberlaserskærer og tre kantpressere, ligesom vi også råder over maskiner til afgratning og valsning. Ved at samle flere maskiner under samme tag, tager vi hurtigt dine emner fra én bearbejdningsform til en anden og kan tilbyde totalleverancer. 

Dette sænker produktionstiden og prisen samt skaber kontinuitet i behandlingen, så der aldrig går viden tabt omkring behandlingen af dit emne.
Vi benytter CNC-teknologi i vores pladebearbejdning, hvilket giver et præcist resultat i alle opgaver. 

CNC står for Computer Numerical Control, hvilket betyder, at behandlingen af dit emne er computerstyret ud fra en tegning, som indlæses i maskinen. Med computerstyret pladebearbejdning er du garanteret en høj detaljegrad samt et ensartet resultat på tværs af dine emner.

Vores maskinpark er udstyret med følgende:

– Fiberlaserskærer

– Afgrater

– CNC-Kantpresser

– Pladebearbejdning

Læs mere under de enkelte emner, hvor vi beskriver processen for vores forskellige bearbejdningsmetoder nærmere.

Peter Kaare Rasmussen

Kontakt salgschef Peter Rasmusen for at høre nærmere om, hvilke opgaver vi kan udføre for dig. 

Direkte: 63 15 09 09
Mobil: 28 10 42 15
Email: pr@larsbroe.dk

Skal du have udført professionelt smedearbejde i høj kvalitet til store eller små projekter, er du kommet til rette sted.
Professionelt smedearbejde er det centrale håndværk hos Lars Broe Rustfri stål A/S. Vi er førende underleverandør af innovative smedeløsninger til produktion og erhverv, og vi har dybtgående materialekendskab og ekspertise i at skabe unikke løsninger.