Medicinalindustrien

Lars Broe Rustfri stål leverer kvalitetssikret produktionsudstyr til medicinalindustrien i rustfri stål

Produktionsudstyr til Medicinalindustrien

Lars Broe Rustfri stål A/S er underleverandør af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende producenter indenfor Danmarks medicinalindustri. Vi udvikler maskiner der kan optimere din produktion. At levere produktionsudstyr til medicinalindustrien stiller desuden exceptionelt høje krav til kvalitet og sikkerhed, hvilket der naturligvis efterleves hos Lars Broe Rustfri stål A/S. 

Rustfri stål - Et optimalt valg

I medicinalindustrien er det essentielt, at man har produktionsudstyr, som lever op til kravene i forhold til at skabe sterile miljøer. Derfor er rustfrit stål et oplagt valg til store dele af produktionsudstyret i medicinalindustrien, da en stor del af det produktionsudstyr, som efterspørges i medicinalindustrien kan udformes i materialet. Rustfrit stål er samtidig holdbart i forhold til de høje rengøringskrav, som branchen stiller.

Unikke løsninger i tæt samarbejde

Vi har stor ekspertise i at udvikle løsninger og kvalitetssikret produktionsudstyr til medicinalindustri. Vores dybtgående materialekendskab er afgørende for at imødekomme de store krav, der stilles i forhold til hygiejne i medicinalindustrien.

Vi ved at ikke to opgaver er ens. Derfor skaber vi specialløsninger, så vores kunder kan få dækket deres behov, også når det rækker ud over det sædvanlige. Vi konstruerer og leverer komponenter samt færdigproducerede maskiner og emner, målrettet vores kunders behov og forventninger. Vi har derudover mulighed for at deltage i designet og konstruktionen af jeres ønskede opgave, så I får en totalleverance, hvor I har én partner fra start til slut.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og i alle vores leverancer har vi fokus på høj kvalitet og fleksibilitet. Vores mål er tilfredse kunder og effektive løsninger.

 

Se nogle af vores løsninger

CASE

Det Nye Universitetshospital i Odense

Det Nye Universitetshospital i Odense Case – Det Nye Universitetshospital i Odense Det Nye Universitetshospital i Odense Lars Broe…

PROCES

Hæve sænkebord - Specialløsning
Smedeværksted - Svejsning i rustfri stål
Produktionsudstyr til medicinalindustrien - Rustfrit stålbord - kundespecifik laboratoriebord

KONTAKT

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.