Medicinalindustri

Produktionsudstyr til medicinalindustri

Lars Broe Rustfri stål A/S er underleverandør af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende producenter indenfor Danmarks medicinalindustri. At levere rustfrit stål til medicinalindustrien stiller exceptionelt høje krav til kvalitet og sikkerhed, hvilket der naturligvis efterleves hos Lars Broe Rustfri stål A/S.

I medicinalindustrien er det essentielt, at man har produktionsudstyr, som lever op til kravene i forhold til at skabe sterile miljøer. Derfor er rustfrit stål et oplagt valg til store dele af produktionsudstyret i medicinalindustrien, da en stor del af det produktionsudstyr, som efterspørges i medicinalindustrien kan udformes i materialet, og da rustfrit stål samtidig er holdbart i forhold til de høje rengøringskrav, som branchen stiller.

Vi har stor ekspertise i at udvikle løsninger og kvalitetssikret produktionsudstyr, og vores dybgående materialekendskab er afgørende for at imødekomme de store krav, der stilles i forhold til hygiejne i medicinalindustrien.

Vi ved at ikke to opgaver er ens. Derfor skaber vi specialløsninger, så vores kunder kan få dækket deres behov, også når det rækker ud over det sædvanlige. Vi leverer komponenter eller færdigproducerede maskiner målrettet vores kunders behov og forventninger, og vi har derudover også mulighed for at deltage i designet af jeres ønskede opgave, så I får en totalleverance, hvor I har én partner fra start til slut.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og i alle vores leverancer har vi fokus på høj kvalitet og fleksibilitet. Vores mål er tilfredse kunder og effektive løsninger.

Se nogle af vores løsninger

CASE

Det Nye Universitetshospital i Odense

Lars Broe Rustfri stål A/S har i tæt samarbejde med Nyt OUH designet og udviklet en unik inventarløsning til Det Nye Universitetshospital i Odense, hvor vi har specialudviklet inventar og produktionsudstyr, som imødekommer deres specifikke ønsker og behov. Læs nærmere omkring vores løsning for Nyt OUH i casen.

PROCES

Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volantilt marked verden over.

Anders Kongstad

Teknisk direktør, Flexo Wash

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.