Det Nye Universitetshospital i Odense

Case - Det Nye Universitetshospital i Odense

Det Nye Universitetshospital i Odense

Lars Broe Rustfri Stål A/S har i tæt samarbejde med Nyt OUH designet og udviklet en unik inventarløsning, der imødekommer deres specifikke ønsker og behov. Den særlige stålkonstruktion består bl.a. af en hæve-sænke-funktion, som giver mulighed for at indstille bordet ergonomisk korrekt i forbindelse med forskellige typer af opgaver. Hæve-sænke-funktionen har en vandring på 300 mm., hvilket er 100 mm. større end standarden.

Den integrerede vask i stålkonstruktionen er designet og produceret in-house. Sæbedispenseren, som er placeret ved vasken, er designet med et ønske om at de tilkoblede dunke, kan dosere en bestemt mængde væske ad gangen. For at imødekomme kravet om mulighed for grundig og omfattende rengøring er begge løsninger udviklet uden fuger, og den ene er derudover udviklet med udtagelige GN gastrobakker.

Stålbordpladen er udviklet ud fra samme vigtige krav om mulighed for grundig rengøring, hvorfor den er bukket i ét stykke. Dette sikrer, at der ikke kommer luft mellem bordplade og bagplade, mens der mellem Corian-pladerne er skabt luft til rengøring. Lars Broe Rustfri stål har mange års erfaring indenfor kundetilpassede løsninger, og vi har kompetencerne til at varetage hele processen, lige fra design til selve produktionen af løsningen.

Vores team står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt – kontakt os!

PROCES

Hæve sænkebord - Specialløsning
Smedeværksted - Svejsning i rustfri stål
Produktionsudstyr til medicinalindustrien - Rustfrit stålbord - kundespecifik laboratoriebord

CASE NYT OUH

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.

Kontakt