Diske

Lars Broe leverer rustfrie diske i mange udformninger til mange formål

Diske
Diske

Diske til dit behov

Lars Broe Rustfri stål A/S leverer diske i rustfrit stål til bl.a. storkøkken, industrikøkken, kantine, restauranter og caféer.  

Vi designer og konstruerer skræddersyede løsninger der matcher netop jeres behov for udtryk, funktion og opbevaring, herunder frontdiske, bagdiske, betjeningslinjer, med mere. Diskene kan udstyres med køleskabe, køleplader, varmeskabe eller varmeplader efter behov.

Vi leverer samlede løsninger, inklusive bordplader, diske, hæve-sænkeløsninger, fronter og skabe i forskellige udtryk, så I er sikre på at få en løsning, der passer til jeres eksisterende inventar eller til jeres nye domicil.

Du kan læse mere om vores løsninger til storkøkkener her. Se også vores hæve-sænke løsninger.

 

Materialer

Med vores dybtgående materialekendskab er vi i stand til at skabe den helt rette løsning til netop jeres behov.

Vi leverer løsninger i rustfrit stål, men vi arbejder også med materialer som aluminium, kobber, messing, træ og kompaktlaminat. Vi kan derfor tilbyde inventar og diske i et materiale, som skaber det rette udtryk i forhold til jeres profil.

Design af løsning

Vores designteam sidder klar til at hjælpe dig med at konstruere den løsning der matcher jeres behov. Vores team består derudover af vores kompetente og professionelle smede, som altid leverer løsninger i høj kvalitet, uanset om I ønsker en standardløsning eller en skræddersyet løsning på specifikke mål. 

Diske i rustfrit stål sikrer en funktionel arbejdsgang

Diske i rustfrit stål bliver ofte brugt i fødevareindustrien, da de er praktiske, hygiejniske og nemme at rengøre og vedligeholde. Materialet gemmer ikke på snavs, da bordpladen er behandlet således, at overfladen er glat uden eventuelle riller og kanter. Materialet er derudover yderst slidstærkt og holder i mange år, hvorfor det er en optimal løsning til det travle køkken.

En disk i rustfrit stål er en af de stærkeste overflader, du kan vælge til din restaurant eller café, da væsker og lignende ikke kan trænge ned i stålet. En stålplade tåler meget og er et yderst funktionelt valg, samtidig med at det understøtter en nemmere og mere effektiv arbejdsgang.

Læs mere om vedligehold af rustfri stålbordplader her.

Vi tilbyder totalleverancer

Hos Lars Broe Rustfri stål råder vi over en moderne maskinpark som er udstyret med CNC-maskiner, der har til formål at løse en bred vifte af opgaver indenfor CNC-bearbejdning og spåntagning med fræsning, drejning og notning, som sikrer høj præcision.

Vi har desuden stor erfaring og kompetencer indenfor laserskæring, smedearbejde, glasblæsning og efterbearbejdning, hvorfor vi både kan tilbyde totalleverancer og komponentdele til vores kunder. Ved at samle vores maskiner på ét sted opnår vi stor effektivitet i arbejdet, hvilket mindsker leveringstiden for dig.

Vores team består af over 60 kompetente medarbejdere med stor knowhow i branchen. Med vores brede kompetenceramme og store materialekendskab, er vi altid i stand til at udføre resultater i høj kvalitet.

Se nogle af vores løsninger

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.

Kontakt