Bordplader

Lars Broe leverer rustfri stålbordplade til erhverv

Design af bordplader

Lars Broe Rustfri stål A/S har i en årrække designet, leveret og monteret rustfri stålbordplader til det professionelle køkken og erhverv. Vores unikke rustfri stålbordplade- og inventarløsninger sikrer en effektiv arbejdsplads og giver derudover et stilrent og tidsløst udtryk.

Vi tilbyder standardløsninger til de mere almindelige inventarløsninger, men leverer også skræddersyede løsninger, hvis I ønsker en unik bordplade med specifikke mål, funktioner eller en særlig overfladebehandling. 

Hos Lars Broe Rustfri stål stræber vi efter at skabe resultater i høj kvalitet og vi varetager gerne hele opgaven lige fra idé og design til det færdige produkt.

 

Materialer til din bordpladeløsning

Vi har et dybdegående materiale kendskab og leverer både komplette rustfri stål bordplader, men arbejder også med materialer som messing, aluminium, kobber og titanium. Dermed kan vi skabe en løsning i det materiale, der skaber det ønskede udtryk og den ønskede funktionalitet hos jer.

Få rustfri stål bordplade til restaurant og café

Bordplader i rustfrit stål bliver ofte brugt i industrikøkkener, da de er hygiejniske, praktiske og nemme at rengøre og vedligeholde. Materialet er modstandsdygtigt og bordpladen tåler høj varme, hvilket adskiller bordpladen fra andre typer af bordplader.

Materialet er modstandsdygtigt og gemmer ikke på snavs, da overgangen fra bordpladen til vasken svejses og slibes således, at vasken bliver en integreret del af bordpladen, hvilket også giver et flot visuelt resultat. En bordplade i rustfrit stål er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet.

Du kan læse mere om vedligeholdelse af din rustfri stålbordplade her.

Vi tilbyder totalleverancer med vores maskinpark

Hos Lars Broe Rustfri stål råder vi over en moderne maskinpark som er udstyret med CNC-maskiner, der har til formål at løse en bred vifte af opgaver indenfor CNC-bearbejdning og spåntagning med fræsning, drejning og notning, som sikrer høj præcision.

Vi har desuden stor erfaring og kompetencer indenfor laserskæring, smedearbejde, glasblæsning og efterbearbejdning, hvorfor vi både kan tilbyde totalleverancer og komponentdele til vores kunder. Ved at samle vores maskiner på ét sted opnår vi stor effektivitet i arbejdet, hvilket mindsker leveringstiden for dig.

Vores team består af over 60 kompetente medarbejdere med stor knowhow i branchen. Med vores brede kompetenceramme og store materialekendskab, er vi altid i stand til at udføre resultater i høj kvalitet.

 

Se nogle af vores løsninger

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.

Kontakt