hæve sænkebord

Lars Broe leverer hygiejniske hæve sænkeborde i rustfrit stål til erhverv

Hæve sænkebord - Specialløsning

Hæve sænkebord i rustfri stål

Hæve sænkeborde i rustfrit stål sikrer en ergonomisk arbejdsstilling, da bordene kan justeres efter behov. Det gør, at dine medarbejdere nemt kan veksle mellem forskellige arbejdsstillinger i løbet af dagen. At kunne tilpasse arbejdsstillingen til den specifikke person og arbejdsproces sikrer et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed. Valget af hæve sænkebord vil derudover mindske behovet for forskelligt inventar, hvis I har flere hold af arbejdere. Da de er med til at sikre, at flere kan benytte samme inventar blot med forskellig indstilling.

Standard eller skræddersyet løsning

Vi tilbyder standard inventarløsninger med hæve-sænkeborde, men leverer også skræddersyede løsninger med specifikke mål, funktioner eller med særlig overfladebehandling. Vi stræber efter at skabe løsninger i høj kvalitet og vi er i stand til at varetage opgaven lige fra idé og design til produktion og montering.

Skab bedre flow i arbejdsprocessen med hæve sænkebord i rustfrit stål

I det professionelle industrikøkken eller i medicinalindustrien ved vi, at det ofte går stærkt. Derfor sammensætter vi vores løsninger, så der opnås øget effektivitet i jeres arbejdsproces med fokus på ergonomiske arbejdsstillinger. Vi designer løsninger i rustfrit stål der lever op til de høje krav om hygiejne i bl.a. fødevareindustrien og medicinalindustrien. Løsninger der er robuste og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket sikrer, at I vil få glæde af dem i mange år.

Materialevalg til din løsning

Vi leverer komplette bordløsninger i rustfrit stål, men tilbyder også løsninger i materialer som aluminium, messing, titanium og plastmaterialer. Dermed kan du altid få løsninger i det materiale, som skaber det rette udtryk og den ønskede funktionalitet for jer. Vi sætter altid kunden i første række og går aldrig på kompromis med hverken design eller funktionalitet

Totalleverancer i rustfrit stål

Med vores moderne maskinpark råder vi over en bred vifte af maskiner. Dette gør os i stand til at levere totalleverancer samt mindre komponentdele. Ved at samle alle maskiner på ét sted, opnår vi størst mulig effektivitet i arbejdsprocessen, hvilket skaber større fleksibilitet og mindsker leveringstiden for dig.

Har du behov for CNC-bearbejdning, fiberlaserskæring eller andre bearbejdninger fra vores pladeværksted eller smedeværksted, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Se nogle af vores løsninger

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.

Kontakt