Glasblæsning

Glasblæsning af rustfrit stål- og aluminium. Vi glasblæser i døgndrift således at I kan opnå en kontinuerlig produktion!

Glasblæsning

Vi tilbyder glasblæsning af emner i rustfrit stål og aluminium, ring for at få en pris på din glasblæsningsopgave.

Emnerne bliver glasblæst med glasperler på 100-200 my og et lavt tryk på 3 bar. Det sikrer en fin og ensartet overflade på de glasblæste emner. Kabinemål på længde 8,5 meter, bredde 3,5 meter og højde 2,4 meter(30 m²) Glasblæseanlægget er fremstillet i rustfrit stål, således der ikke er “smittefare” mht. jernpartikler fra eksempelvis galvaniserede gulvriste eller conveyoranlæg. 

Anlægget bruges både til at efterbearbejde virksomhedens egne forarbejdede emner og til direkte underleverandørarbejde. Lars Broe Rustfri stål A/S er en af branchens foretrukne leverandører af glasblæsning blandt andet på grund af virksomhedens store erfaring med specialopgaver i rustfrit stål og overfladebehandling af emner.

Om glasblæsning

Glasblæsning er en behandling, som giver en flot silkemat og ensartet finish på rustfrit stål og aluminium. Glasperlerne virker i modsætning til sand ikke slibende, men nøjes med at fjerne urenheder og gør overfladen mere modtagelig over for eventuelle efterfølgende behandlinger. 

Fordele ved glasblæsning

  • Sløring af varmezoner efter f.eks. svejsning.
  • Sløring af mindre trækstreger, værktøjsmærker mm.
  • Eksklusivt ensartet silkemat udseende.
  • Ideel overflade til efterfølgende overfladebehandling.
  • Lavt arbejdstryk på 3 bar sikrer, at emner ikke bliver skæve.

Glasblæsning 24/7 således at du kan opnå en kontinuerlig produktion.

Oliebehandling

Efter glasblæsning kan der påføres olie for at forsegle og lukke overfladen. Lagtykkelse på ca. 1,5 my. Olien er et rustbeskyttelsesmiddel på solventbasis, dvs. det indeholder et opløsningsmiddel, som fordamper efter påføring. Opløsningsmidlet efterlader en tynd, næsten usynlig hinde, som forsegler og lukker overfladen. Desuden neutraliserer den de syrer og salte, som findes i fingeraftryk.

Din totalleverandør

Har du behov for andet end overfladebehandling? Så er Lars Broe Rustfri stål A/S også din erfarne leverandør inden for smedeopgaver, kantpres og meget mere. Læs nærmere om vores øvrige kompetencer på siderne om vores pladeværksted, smedeværksted eller vores efterbearbejdninger. Du kan også se mere på vores YouTube kanal.

Kan vi hjælpe dig?

Send din forespørgsel via formularen, så vil den blive behandlet hurtigst muligt.

Har du brug for uddybende information kontakt Lars eller Peter.

Kontakt

Ring mig op