Maskinbygning

Vi designer, konstruerer og producerer komponenter, halvfabrikata og konstruktioner til maskinbygning

Løsninger i rustfrit stål til maskinbygning

Lars Broe Rustfri stål A/S er underleverandør af løsninger i rustfrit stål og aluminium til førende maskinbyggere inden for en bred vifte af brancher – heriblandt industrivaskemaskiner. Med Lars Broe Rustfri stål får du en fleksibel underleverandør, som både kan levere komponenter, halvfabrikata og konstruktioner. Vi er derfor i stand til at levere, hvad end I selv håndterer en stor eller lille del af produktionen. Vi kan eksempelvis levere komplette maskiner til maskinbygning, hvor der blot skal tilføres elektronik. 

Tæt samarbejde ved maskinbygning

Vi indgår altid i et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sikrer de helt rette kvalitetsløsninger. I samarbejdet med maskinbyggere indtræder vi også gerne som del af designfasen. Vores erfarne team er særligt anerkendt for deres evne til at udtænke specialløsninger ved maskinbygning. Det er ofte i samspillet mellem en god idé og vores ekspertise i rustfrit stål og andre metaller, at der kan findes optimeringer.

Fra enkeltstående emne til serie produktion

Lars Broe Rustfri stål leverer både enkeltstående emner samt emner i større eller mindre serier, som produceres i vores moderne maskinpark, hvor vi råder over CNC-bearbejdning, laserskæring, samt et pladeværksted og smedeværksted. Vi tilbyder bl.a. leverancer af emner der er laserskåret, bukket eller svejset, og vi håndterer også overfladebehandlingen, så jeres maskiner får det rette udtryk.

Kvalitet er nøgleordet i alle vores leverancer, hvilket sikrer, at du får et produkt af højeste standard, der løfter dig som maskinbygger.

Vi skaber løsninger

Din totalleverandør indenfor maskinbygning & andre opgaver

Har du behov for at få løst en opgave? Så er Lars Broe Rustfri stål A/S din erfarne leverandør inden for CNC-bearbejdning, smedeopgaver, pladebearbejdning og meget mere. Læs nærmere om vores øvrige kompetencer på siderne om vores CNC-bearbejdning, smedeværksted, pladebearbejdning eller vores efterbehandlinger

Se også mere til vores bearbejdningsmetoder på vores YouTube kanal.

Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volatilt marked verden over.

Anders Kongstad

Teknisk direktør, Flexo Wash

CASE

Flexo Wash

Flexo Wash tilbyder højkvalitets vaskemaskiner til industri og har været en trofast kunde hos Lars Broe Rustfri stål A/S de seneste 17 år. Vi har gennem det tætte samarbejdet leveret komplekse og innovative maskinløsninger af særdeles høj kvalitet.

Lars Broe Rustfri stål udvikler og producerer omkring 80% af de samlede maskiner, hvortil Flexo Wash tilfører de resterende dele som elektronik og tilpasser den endelige maskine til deres kundes specialkrav. Alt i alt et samarbejde der skaber effektive og stærke løsninger

Specialopgave - Industri - Maskinbygning - Maskinbyggere

Se nogle af vores løsninger

PROCES

Rørsvejsning i rustfri stål
Køkken Process 01
Svejsning i rustfri stål

KONTAKT

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.