OM LARS BROE
RUSTFRI STÅL A/S

VORES MÅL OG HISTORIE

Totalleverandør af høj kvalitet

Siden etableringen i 1995 har virksomheden udviklet sig til en velkonsolideret og moderne virksomhed, der varetager hele processen fra første idé til det færdige produkt.

Med egen tegnestue dør om dør med produktionen forener vi et højt teoretisk niveau med den praktiske erfaring i vores løsningsforslag.

 

 

Vores mål

Vores mål er tilfredse kunder – helt enkelt.

For at efterleve dette er god service og høj kvalitet nøgleord hos os. Vores kunders projekter er vores forpligtigelse!

Vi skaber løsninger

VIRKSOMHEDENS HISTORIE

1995 – 1999

I 1995 starter Lars Broe som selvstændig – han er eneste medarbejder i de små lokaler på Islandsgade. Der investeres i værktøjer og maskiner, især til produktion af storkøkkeninventar. Der kommer hurtigt flere medarbejdere til, pladsforholdene bliver trange og i 1999 flytter virksomheden til den nuværende placering og omdannes i samtidig til et aktieselskab.

2000 – 2004

Produktionen af storkøkkenudstyr effektiviseres og fremstilling af maskindele til levnedsmiddelindustrien implementeres. Naboejendommen opkøbes, så der er plads til både produktion og administration samt de 24 medarbejdere, vi er ved periodens udgang. Vi oplever stor vækst og bliver indstillet som Gazelle virksomhed på Fyn i 2004.

2005 – 2009

Perioden starter med en plads i finalen Entrepreneur of the Year 2005. Og udviklingen fortsætter. Vi er nu en effektiv industrivirksomhed med egen tegnestue. Vi holder fast i at producere efter kundens ønsker og behov og har derfor udviklet vores produktionslinjer og opgraderet produktion med blandt andet laserskærermaskiner, fladder og 3-akslet CNC-fræser.

2010 – 2015

Vi er nu næsten 50 medarbejdere. Vi udvider med større administration og gode kantineforhold. Produktionen udvides med glasblæsning samt nyt rørlager og ny skærehal. I 2013 er vi nomineret blandt de 14 bedste virksomheder på Fyn til titlen som Entreperneur of the Year. Vores markedsposition indenfor eksklusive køkkenløsninger styrkes med vores opkøb af Trepol i 2015.

2015 –

I 2017 modtager vi DI’s initiativ pris for vores engagement i arbejdet med lærlinge. Den anerkendelse er vi meget stolte af – arbejdet med de unge mennesker er en af vores grundværdier. Vi er i dag over 60 medarbejdere hvoraf ca. 20% er lærlinge.