SMEDEVÆRKSTED​

Med over 60 yderst kompetente medarbejdere, hvoraf flere af vores kernemedarbejdere har mange års erfaring i virksomheden, har vi stor knowhow inden for svejsning. Vores brede kompetenceramme gør, at vi altid er klar til at håndtere dine smedeopgaver uanset projektets størrelse og kompleksitet.

På vores smedeværksted er vi i stand til at udføre alt fra rør- og pladearbejde til svejsning og tyndpladearbejde, så du kan få bearbejdet lige præcis de emner, som du har behov for. For eksempel laver vi rør inden for meget fine tolerancer og inventar til store industrikøkkener samt private hjem. Fælles for alle vores opgaver er, at vi går ind til opgaven med høj professionalisme og en innovativ tilgang.

Vores maskinpark er udstyret til at løse opgaver inden for følgende:

– Produktionsudstyr​

– Rør- og pladearbejde​​

– Svejsning

– Tyndpladearbejde

Læs mere under de enkelte emner, hvor vi beskriver processen for vores forskellige bearbejdningsmetoder nærmere.

Peter Kaare Rasmussen

Kontakt salgschef Peter Rasmusen for at høre nærmere om, hvilke opgaver vi kan udføre for dig. 

Direkte: 63 15 09 09
Mobil: 28 10 42 15
Email: pr@larsbroe.dk

Da vi udover vores smedeværksted også råder over en veludstyret maskinpark samt altid opdaterede kompetencer inden for efterbehandlinger af emner i metal, kan vi tilbyde totalleverancer på dine emner. Det betyder, at du ikke behøver at få bearbejdet dine emner flere steder, før de er klar til brug. En totalleverance sparer både tid og omkostninger, og sørger for et mere sammenhængende resultat.

Vores kernekompetence inden for smedeopgaver er udvikling af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende danske producenter inden for fødevareindustrien og medicinalindustrien. Det er brancher, som stiller enormt høje krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed, hvorfor vi ser det som en stor tillidserklæring, hver gang vi får genvalg på opgaver til disse brancher.