SMEDEVÆRKSTED​

Med over 60 yderst kompetente medarbejdere, hvoraf flere af vores kernemedarbejdere har mange års erfaring i virksomheden, har vi stor knowhow inden for svejsning. Vores brede kompetenceramme gør, at vi altid er klar til at håndtere dine smedeopgaver uanset projektets størrelse og kompleksitet.

På vores smedeværksted er vi i stand til at udføre alt fra rør- og pladearbejde til svejsning og tyndpladearbejde, så du kan få bearbejdet lige præcis de emner, som du har behov for. For eksempel laver vi rør inden for meget fine tolerancer og inventar til store industrikøkkener samt private hjem. Fælles for alle vores opgaver er, at vi går ind til opgaven med høj professionalisme og en innovativ tilgang.

Vores maskinpark er udstyret til at løse opgaver inden for følgende:

– Produktionsudstyr

– Rør- og pladearbejde

– Svejsning

– Tyndpladearbejde

Læs mere under de enkelte emner, hvor vi beskriver processen for vores forskellige bearbejdningsmetoder nærmere.

Har du behov for andet end smedeopgaver, er Lars Broe Rustfri stål A/S også din erfarne leverandør inden for CNC-bearbejdning, kantpres og meget mere. Læs nærmere om vores øvrige kompetencer på siderne om vores pladeværksted, CNC-bearbejdning eller vores efterbearbejdninger.

Peter Kaare Rasmussen

Salgschef
Peter
Rasmusen

Telefon: 28 10 42 15
Email: pr@larsbroe.dk

Fabrikant
Lars
Broe

Telefon: 20 83 91 20
Email: lb@larsbroe.dk

Kontakt salgschef Peter Rasmusen eller fabrikant Lars Broe for at høre nærmere om, hvilke opgaver vi kan udføre for dig. 

Da vi udover vores smedeværksted også råder over en veludstyret maskinpark samt altid opdaterede kompetencer inden for efterbehandlinger af emner i metal, kan vi tilbyde totalleverancer på dine emner. Det betyder, at du ikke behøver at få bearbejdet dine emner flere steder, før de er klar til brug. En totalleverance sparer både tid og omkostninger, og sørger for et mere sammenhængende resultat.

Vores kernekompetence inden for smedeopgaver er udvikling af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende danske producenter inden for fødevareindustrien og medicinalindustrien. Det er brancher, som stiller enormt høje krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed, hvorfor vi ser det som en stor tillidserklæring, hver gang vi får genvalg på opgaver til disse brancher.

Vi er valgt som underleverandør af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende danske producenter indenfor fødevarer- og medicinalindustrien. Det er brancher, som stiller enormt høje krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed.

Vores dybtgående materialekendskab og ekspertise i at udvikle og producere til industri-en er helt afgørende for, at vi kan imødekomme deres og andres behov for kundespecifikke løsninger.

Vi har en yderst kompetent stab på mere end 60 engagerede og fagligt dygtige medarbejder. Flere af vores nøglemedarbejdere har mange års erfaring i vores virksomhed.

Afdelingen er specialiseret i projektopgaver og små som store smedeopgaver.

Lars Broe Rustfri stål er førende underleverandører af rør- og pladearbejde i rustfrit stål.

Vi har stor erfaring og knowhow i opsvejsning af profilrørsstativer og maskinkomponenter. Vi arbejder med høj præcision i både plader og rør og ofte inden for meget fine tolerancer. 

Derfor er vi valgt som leverandør til nogle af de førende danske maskinbyggere.

Vi skaber løsninger.

Svejsning af både små og store emner. Svejsning af meget høj kvalitet i alle plade- og rør-dimensioner. Vi er eksperter i svejsning af rustfrit stål, vi er ligeså dygtige og kompetente i materialer som kobber, messing, aluminium og titanium.

Vi tilbyder certifikat svejsning.

– Tig svejsning
– MIG svejsning
– MAG svejsning
– Gas svejsning
– Punkt svejsning
– Bolt svejsning
– Langsømsvejsning
– Svejsning med Baggas
– Lodning.

Vores specialiserede smede har håndelaget og rutinen til at levere et flot resultat med den bedste finish.

For at kunne give en ensartet og høj kvalitet arbejdes der med moderne maskiner til bl.a. laserskæring, valsning, bukning og langsømsvejsning.

I inventar til industrikøkkener, kantiner og restauranter, sætter vi fokus på det funktionelle, og vi fremstiller unikke løsninger alt efter dit behov, også i high-end eksklusive produkter som bordplader og bardiske i massivt rustfrit stål samt messing og kobber.