SMEDEVÆRKSTED

Vi har mange års erfaring inden for svejsning

Med over 60 yderst kompetente medarbejdere, hvoraf flere af vores kernemedarbejdere har mange års erfaring i virksomheden, har vi stor knowhow inden for svejsning. Vores brede kompetenceramme gør, at vi altid er klar til at håndtere dine smedeopgaver uanset projektets størrelse og kompleksitet. Hos Lars Broe er ingen opgave for lille eller for stor, og vi hjælper hvorend der er brug for det.

På vores smedeværksted er vi i stand til at udføre alt fra rørarbejde og pladearbejde til svejsning og tyndpladearbejde, så du kan få bearbejdet lige præcis de emner, som du har behov for. For eksempel laver vi rør inden for meget fine tolerancer og inventar til store industrikøkkener. Fælles for alle vores opgaver er, at vi går ind til projektet med høj professionalisme og en innovativ tilgang.

Vi er din leverandør af innovative smedeløsninger til produktion og erhverv. Vi har dybtgående materialekendskab og stor ekspertise i at skabe unikke løsninger i rustfri stål, aluminium, messing, kobber og titanium. Vi leverer løsninger til kunder i hele landet og er i stand til at skabe specialløsninger, alt efter ønske og behov.

Vores maskinpark er udstyret til at løse opgaver inden for følgende:

– Produktionsudstyr

– Rør- og pladearbejde

– Svejsning

– Tyndpladearbejde

Læs mere under de enkelte emner, hvor vi beskriver processen for vores forskellige bearbejdningsmetoder nærmere.

Har du behov for andet end smedeopgaver, er Lars Broe Rustfri stål A/S også din erfarne leverandør inden for CNC-bearbejdning, kantpres og meget mere. Læs nærmere om vores øvrige kompetencer på siderne om vores pladeværksted, CNC-bearbejdning eller vores efterbearbejdninger.

Peter Kaare Rasmussen

Salgschef
Peter
Rasmusen

Telefon: 28 10 42 15
Email: pr@larsbroe.dk

Fabrikant
Lars
Broe

Telefon: 20 83 91 20
Email: lb@larsbroe.dk

Kontakt salgschef Peter Rasmusen eller fabrikant Lars Broe for at høre nærmere om, hvilke opgaver vi kan udføre for dig. 

Da vi udover vores smedeværksted også råder over en veludstyret maskinpark samt altid opdaterede kompetencer inden for efterbehandlinger af emner i metal, kan vi tilbyde totalleverancer på dine emner lige fra idé til montering. Det betyder, at du ikke behøver at få bearbejdet dine emner flere steder, før de er klar til brug. Du ved præcis hvad du får, hvad det kommer til at koste og hvornår det kan blive leveret til dig. Med totalleverancer hos Lars Broe Rustfri stål A/S sparer du både tid og omkostninger, og vi sørger for et mere sammenhængende resultat.

Vores kernekompetence inden for smedeopgaver er udvikling af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende danske producenter inden for fødevareindustrien og medicinalindustrien. Det er brancher, som stiller enormt høje krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed, hvorfor vi ser det som en stor tillidserklæring, hver gang vi får genvalg på opgaver til disse brancher.

Vi er valgt som underleverandør af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende danske producenter indenfor blandt andet fødevareindustrien og medicinalindustrien. Det er brancher, som stiller enormt høje krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed.

Vores dybtgående materialekendskab og ekspertise i at udvikle og producere til industrien er helt afgørende for, at vi kan imødekomme deres behov for kundespecifikke løsninger og vi leverer alt lige fra mindre komponentdele til større og mere komplette løsninger. Uanset om I har behov for maskiner eller færdige løsninger til industrikøkkenet.

Vi har en yderst kompetent stab på mere end 60 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Flere af vores nøglemedarbejdere har mange års erfaring i vores virksomhed, hvorfor vi garanterer en professionel tilgang til ethvert projekt. Derudover tilbyder vi altid rådgivning om bearbejdningsmulighederne for dine emner.

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S er vi førende underleverandør af rør- og pladearbejde i rustfri stål. Vores afdeling er specialiseret i projektopgaver, og du kan altid få udført rørarbejde samt pladearbejde, hvad end det er til et større projekt eller til en enkeltstående specialopgave.

Vi har stor erfaring og knowhow i buk og opsvejsning af profilrørsstativer og maskinkomponenter. Vi arbejder med høj præcision i både plader og rør og ofte inden for meget fine tolerancer. Dette garanterer, at du får et produkt som lever op til dine krav i forhold til detaljegrad, og det sikrer at dine maskinkomponenter bliver af højeste kvalitet.

Derfor er vi valgt som leverandør til nogle af de førende danske maskinbyggere, hvilket vi ser som en stor tillidserklæring. Vi værner om vores arbejde og stiler altid mod at skabe de bedste løsninger i rustfri stål til vores kunder.

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S udfører vi svejsning af både små og store emner, samt svejsning i alle plade- og rørdimensioner. Vi er eksperter i svejsning af rustfrit stål, og vi er ligeså dygtige og kompetente i arbejdet med materialer som kobber, messing, aluminium og titanium.

Det betyder, at du som erhvervskunde kan være helt tryg ved at vælge Lars Broe til at udføre smedearbejde på dit næste projekt.

Udover svejsning tilbyder vi CNC-styret bearbejdning og efterbehandling af dine emner, hvilket betyder at vi tilbyder totalleverancer til vores kunder. Dette er en klar fordel i forhold til, at du ikke behøver at indhente tilbud fra flere virksomheder og dermed bruge ekstra tid og ressourcer på at få færdiggjort dit projekt. Lad Lars Broe håndtere dit projekt og få et mere sammenhængende resultat samt et mere overskueligt forløb.

Vi tilbyder certifikat svejsning.

– TIG svejsning
– MIG svejsning
– MAG svejsning
– Gassvejsning
– Punktsvejsning
– Boltsvejsning
– Langsømsvejsning
– Svejsning med Baggas
– Lodning

Pladebearbejdning er en af spidskompetencerne hos Lars Broe Rustfri stål A/S. Får du udført tyndpladebearbejdning hos os, kan du være sikker på, at dine emner vil blive håndteret af vores specialiserede smede, som har håndelaget og rutinen til at levere et resultat i høj kvalitet og med en flot finish.

For at kunne skabe de bedste og mest ensartede resultater tager vi flere af vores moderne maskiner i brug til blandt andet laserskæring, valsning, bukning og langsømsvejsning. Vi råder over en højteknologisk maskinpark med stor kapacitet, som gør os i stand til at håndtere dit projekt lige fra idé til udførelse samt montering af din nye løsning.

I inventar til industrikøkkener, kantiner og restauranter, sætter vi fokus på det funktionelle, og vi fremstiller unikke løsninger alt efter dit behov, også i high-end eksklusive produkter som bordplader og bardiske i massivt rustfrit stål samt messing og kobber.

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde af bearbejdninger til dine emner. Vi sidder altid klar til at rådgive om, hvad der vil være den rette løsning til netop dit projekt.