INDUSTRI

Vi konstruerer og producerer produktionsudstyr & maskinløsninger til industri

Produktionsudstyr høj kvalitet - Maskinbygning - Industri

Rustfrit produktionsudstyr til industri

Vi er valgt som underleverandør af produktionsudstyr i rustfrit stål til industri. Vi leverer løsninger til nogle af de førende danske producenter indenfor fødevareindustrien, maskinindustrien, robotindustrien og medicinalindustrien. Det er en vifte af brancher, som stiller enormt høje krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed.

Høj kvalitet og ekspertise

Vores dybtgående materiale kendskab og ekspertise i at udvikle og producere til industri er helt afgørende for, at vi kan imødekomme jeres krav med den rette kvalitet. Det betyder, at I får en løsning til jeres produktionsudstyr, der er særligt tilrettet jeres behov, hvad end I har behov for maskiner eller færdige løsninger til storkøkkenet som industrihåndvask og stålbordplader.

Design og montage af din løsning til industri

Afhængig af dine behov kan vi levere komponenter eller færdige maskiner, hvor vi står for montagen af den komplette maskine eller af maskindele. Endvidere har vi mulighed for at deltage i design af jeres opgave.

Maskinbygning til industri

Som førende leverandør til maskinbyggere, hjælper vi med at designe og udvikle løsninger til maskinbygning. Dette indebærer også løsninger hvor I blot tilfører elektronikken. Du kan læse mere om vores muligheder her.

Vi skaber løsninger

Se nogle af vores løsninger

Din totalleverandør

Har du behov for at få løst en opgave til industri? Så er Lars Broe Rustfri stål A/S din erfarne leverandør inden for CNC-bearbejdning, smedeopgaver, pladebearbejdning og meget mere. Læs nærmere om vores øvrige kompetencer på siderne om vores CNC-bearbejdning, smedeværksted, pladebearbejdning eller vores efterbehandlinger

Se også mere til vores bearbejdningsmetoder på vores YouTube kanal.

CASE

Kundespecifik løsning til medicinalindustrien

Flexo Wash

Flexo WashFlexo wash Stærkt strategisk samarbejde om kundespecifikke løsninger. Højkvalitets vaskemaskiner til den grafiske branche Kundespecifikke løsninger: Flexo Wash…

Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volatilt marked verden over.

Anders Kongstad

Teknisk direktør, Flexo Wash

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.