INDUSTRI

Vi leverer produktionsudstyr til diverse industrier

Produktionsudstyr høj kvalitet

Rustfrit produktionsudstyr – høj kvalitet og ekspertise

Vi er valgt som underleverandør af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende danske producenter indenfor fødevareindustrien, maskinindustrien, robotindustrien og medicinalindustrien. Det er brancher, som stiller enormt høje krav til kvalitet, effektivitet og sikkerhed.

Vores dybtgående materialekendskab og ekspertise i at udvikle og producere til industrien er helt afgørende for, at vi kan imødekomme jeres krav med den rette kvalitet. Det betyder, at I får en løsning til jeres produktionsudstyr, der er særligt tilrettet jeres behov, hvad end I har behov for maskiner eller færdige løsninger til køkkenet som industrihåndvask og stålbordplader.

Afhængig af dine behov kan vi levere komponenter eller færdige maskiner, hvor vi står for montagen af den komplette maskine eller af maskindele. Endvidere har vi mulighed for at deltage i design af jeres opgave.

Vi skaber løsninger

Se nogle af vores løsninger

Kundespecifikke løsninger

CASE

Flexo Wash

Flexo Wash har gennem de seneste 17 år været kunde hos Lars Broe Rustfri stål. Lars Broe Rustfri stål leverer komplette maskiner opmonteret med pumper, rørføringer mm, klar til at Flexo Wash selv færdiggører kundens special maskine med den elektriske konfiguration.

”Flexo Wash har strategisk besluttet at samarbejde med leverandører, som kan varetage frembringelse af komplekse  maskiner og sikre den nødvendige innovation og effektivitet i deres løsninger og derfor har vores samarbejde været så frugtbart og langvarigt” udtaler Anders Kongstad, Teknisk direktør hos Flexo Wash og tilføjer ”Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volantilt marked verden over”.

Gennem alle årene har der været et tæt samarbejde omkring produktdesign og forbedringer. ”Vores konstruktører er meget tilfredse med måden Lars Broe Rustfri stål omsætter vores input på”  
fortæller Anders Kongstad.

Vi skaber løsninger

Rustfrie konstruktioner

PROCES

Rørsvejsning i rustfri stål
Køkken Process 01
Svejsning i rustfri stål

Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volatilt marked verden over.

Anders Kongstad

Teknisk direktør, Flexo Wash

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.