Robotindustrien

Kvalitetssikre løsninger i rustfrit stål til robotindustrien

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S producerer vi skræddersyede kvalitetsløsninger i rustfrit stål og aluminium til robotindustrien. Med base i Odense er Lars Broe Rustfri stål A/S optimalt placeret i forhold til at være underleverandør af produktionsudstyr til robotindustrien. Da vi råder over en maskinpark med både laserskæring, CNC-bearbejdning samt pladeværksted og smedeværksted tilbyder vi både fræsning, drejning, svejsning, afgratning m.m.

Vi er i stand til at producere alt fra små maskinkomponenter til større løsninger i rustfrit stål til robotproduktion, og Lars Broe Rustfri stål A/S er derfor valgt som underleverandør af produktionsudstyr i rustfrit stål til nogle af de førende producenter inden for robotindustrien i Danmark.

Vores vision er at gøre det nemt for vores kunder og vi skaber derfor innovative og kvalitetssikre løsninger til robotindustrien. Vi ved, at det er en industri, som stiller høje krav til kvalitet og sikkerhed, hvorfor vi arbejder ud fra netop dette udgangspunkt. Med vores ekspertise i materialer som rustfrit stål, aluminium, titanium, kobber og messing udvikler vi løsninger, som imødekommer jeres krav til funktionalitet, kvalitet og driftssikkerhed.

Kabinetter, rustfri delkomponenter mm.

Vi stræber efter at skabe kvalitetssikre løsninger til robotindustrien, og vi udvikler og producerer bl.a. rustfri delkomponenter og kabinetter til industrirobotter for at sikre et endeligt produkt, hvor effektivitet og driftssikkerhed er centralt i deres funktion. Derfor er det også af yderste vigtighed for os, at de emner vi leverer, lever op til branchens krav om kvalitet og driftssikkerhed.

Ved Lars Broe Rustfri stål A/S kan vi både levere komponenter og færdige maskiner alt efter jeres behov, og vi har også ekspertisen til at deltage i designfasen af jeres emner. Vi er særligt anerkendte for vores specialløsninger og vores høje leveringssikkerhed, så I med Lars Broe Rustfri stål A/S får en samarbejdspartner, der garanterer jer udvikling, høj kvalitet og stabile leverancer.

Vi skaber løsninger

Se nogle af vores løsninger

CASE

Det Nye Universitetshospital i Odense

Lars Broe Rustfri stål A/S har i tæt samarbejde med Nyt OUH designet og udviklet en unik inventarløsning til Det Nye Universitetshospital i Odense, hvor vi har specialudviklet inventar og produktionsudstyr, som imødekommer deres specifikke ønsker og behov. Læs nærmere omkring vores løsning for Nyt OUH i casen.

PROCES

Hæve sænkebord - Specialløsning
Smedeværksted - Svejsning i rustfri stål
Produktionsudstyr til medicinalindustrien - Rustfrit stålbord - kundespecifik laboratoriebord

Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volantilt marked verden over.

Anders Kongstad

Teknisk direktør, Flexo Wash

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.