Flexo WashFlexo wash

Stærkt strategisk samarbejde om kundespecifikke løsninger.

Kundespecifik løsning til medicinalindustrien

Højkvalitets vaskemaskiner til den grafiske branche

Kundespecifikke løsninger: Flexo Wash har gennem de seneste 17 år været kunde hos Lars Broe Rustfri stål. Lars Broe Rustfri stål leverer komplette maskiner opmonteret med pumper, rørføringer mm, klar til at Flexo Wash selv færdiggører kundens special maskine med den elektriske konfiguration.

”Flexo Wash har strategisk besluttet at samarbejde med leverandører, som kan varetage frembringelse af komplekse  maskiner og sikre den nødvendige innovation og effektivitet i deres løsninger og derfor har vores samarbejde været så frugtbart og langvarigt” udtaler Anders Kongstad, Teknisk direktør hos Flexo Wash og tilføjer ”Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volantilt marked verden over”.

Gennem alle årene har der været et tæt samarbejde omkring produktdesign og forbedringer. ”Vores konstruktører er meget tilfredse med måden Lars Broe Rustfri stål omsætter vores input på”  
fortæller Anders Kongstad.

Vi skaber kundespecifikke løsninger

Rustfrie konstruktioner

PROCES

Rørsvejsning i rustfri stål
Køkken Process 01
Svejsning i rustfri stål

Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volatilt marked verden over.

Anders Kongstad

Teknisk direktør, Flexo Wash

CASE Flexo Wash

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.