Kasper Beck kåret som Årets Lærling 2022

Kasper Beck årets lærling 2022

Vi er utroligt stolte over, at vores medarbejder, Kasper Beck, er blevet kåret som Årets Lærling 2022 på Fyn af Dansk Industri Fyn.

Kasper har desuden netop fået sit svendebrev som udlært smed hos os, efter at han gennem sin periode som lærling har vist stor interesse for arbejdet og udført sine opgaver med stor omhu.

Sammen med kåringen har Kasper fået udtalelsen fra Poul Strandmark, adm. direktør for DI Fyn:

“Du er meget vellidt blandt kollegerne, du er positiv og omstillingsparat. Og det har du været fra starten. Du var samtidig en fagligt stærk, pligtopfyldende og stabil lærling og nu smed. Det er rigtig positivt.”

Kasper er gået en utraditionel vej til smedefaget, da han er kommet til os via en studentereksamen. På den måde er han en rollemodel for mange andre unge, der med Kasper kan se, at de sagtens kan finde en vej ind i smedefaget, selvom de ikke gik i den retning til at starte med.

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S er vi altid opsatte på at skabe de bedste muligheder for lærlinge, og vi er glade for at se, at Kasper ligesom vores andre lærlinge bidrager med stort engagement og går en god fremtid i møde som smede. Drømmer du også om en fremtid som smed, så læs om muligheden for job og læreplads her.

Stort tillykke til Kasper!

Årets lærling på Fyn: Prisen går til en student | TV2 Fyn