Cobot til CNC – fremtiden er flyttet ind

CNC Cobot hos Lars Broe Rustfri stål A/S

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S har vi udvidet CNC produktionen med en Cobot – Collaborative Robot. Vores Cobot er udviklet og implementeret for at skabe et ergonomisk bedre arbejdsmiljø samt skabe arbejdsglæde blandt maskinearbejderne.

Ved at benytte en Cobot i produktionen sparer vi vores maskinearbejdere for en række ensformige opgaver, så de i stedet får mere tid til at lave udfordrende opgaver, der kalder på indsigt og kreativitet i udførslen.

På den måde hjælper vores Cobot med at effektivisere vores arbejdsgange, samtidig med at vi sørger for en høj leveringssikkerhed, da Cobotten kan udføre opgaverne hurtigt og levere samme høje kvalitet hver gang.

Vores Cobot er udviklet i tæt samarbejde med BILA og Universal Robots, som har sørget for at skabe en løsning, der passer præcis til de behov, vi har i vores CNC produktion.

Cobotten er en del af vores strategi om altid at være på forkant med teknologien hos Lars Broe Rustfri stål A/S, så vi bliver ved med at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere og at være vores kunders foretrukne leverandør, når de skal have udviklet løsninger.