Automatiseringsindustrien

Løsninger i rustfrit stål til automatiseringsindustrien

Lars Broe Rustfri stål A/S er underleverandør af emner i rustfrit stål og aluminium til automatiseringsindustrien. Automatisering er en essentiel del af erhvervslivet, og hos Lars Broe sørger vi for, at virksomheder som leverer automatiseringsløsninger, har en stabil underleverandør, der garanterer komponentdele i høj kvalitet til deres maskiner.

Inden for automatiseringsindustrien er vi bl.a. underleverandør til virksomheder, der laver større pakkemaskiner og palleteringsmaskiner. Disse maskiner skal kunne køre i stabil drift og håndtere monotone opgaver over længere tid uden nedbrud. Det stiller derfor store krav til komponentdelene i maskinerne, og hos Lars Broe Rustfri stål sørger vi altid for at levere komponentdele i høj kvalitet og med lang levetid.

Med en maskinpark der både rummer laserskæring, CNC-bearbejdning samt pladeværksted kan vi levere alt fra mindre komponentdele til større dele af færdige maskiner til automatiseringsindustrien. Det kan f.eks. være mindre komponenter, som skal drejes eller fræses, eller større plader der CNC-bearbejdes og benyttes til at opbygge maskinerne.

Samarbejdspartner i rustfri stål  fra idé til udvikling

Hos Lars Broe Rustfri stål A/S ønsker vi at være en innovativ og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til automatiseringsindustrien. Ligesom virksomhederne inden for automatisering ønsker vi at være med til at skubbe grænserne for effektivitet og unikke løsninger.

Derfor tilbyder vi at assistere med tegning og design af jeres emne, inden vi begynder produktionen for at sikre, at I får den bedst mulige løsning. Vores team er særligt anerkendt for deres erfaring og evne til at skabe unikke løsninger, der løfter det samlede produkt. Hos Lars Broe Rustfri stål A/S får I derfor mere end blot en almindelig underleverandør, men en samarbejdspartner som kan være en ressource for jer i udviklingen af jeres produkt.

Har I en større eller mindre serie af standard emner, som skal drejes, fræses, bukkes eller bearbejdes på anden vis, er vi også altid klar til at indgå i et samarbejde med jer og sørge for at I får de bedst mulige emner i rustfrit stål, aluminium, titanium, kobber og messing.

Vi skaber løsninger

Se nogle af vores løsninger

CASE

Det Nye Universitetshospital i Odense

Lars Broe Rustfri stål A/S har i tæt samarbejde med Nyt OUH designet og udviklet en unik inventarløsning til Det Nye Universitetshospital i Odense, hvor vi har specialudviklet inventar og produktionsudstyr, som imødekommer deres specifikke ønsker og behov. Læs nærmere omkring vores løsning for Nyt OUH i casen.

PROCES

Hæve sænkebord - Specialløsning
Smedeværksted - Svejsning i rustfri stål
Produktionsudstyr til medicinalindustrien - Rustfrit stålbord - kundespecifik laboratoriebord

Lars Broe Rustfri stål har været en tæt partner for os i mange år, hvor høj kvalitet og fleksibilitet er nøgleord for os, da vi leverer kundespecifikke løsninger til trykkerier i et volantilt marked verden over.

Anders Kongstad

Teknisk direktør, Flexo Wash

Har du specielle ønsker?

Vi leverer og udvikler en lang række specielle produkter – ofte efter ønske fra vores kunder.

Send din forespørgsel her.