Sliber til teamet

Sliber til teamet

Lars Broe Rustfri stål A/S søger en sliber, der har øje for kvalitet og den sidste finish.
Drømmer du om et job indenfor metalbranchen, ved en virksomhed i rivende udvikling og
hvor der er højt tempo, så skal du læse videre her.

Vi leder efter en sliber til vores produktion. Lars Broe Rustfri stål A/S er underleverandør af
produktionsudstyr i rustfrit stål, messing og andre materialer til nogle af de førende danske
producenter indenfor fødevare- og maskinindustrien samt storkøkkenbranchen.

Dine opgaver
Dine primære opgaver vil være at indgå i vores gode og humørfyldte sliber-team. Du skal arbejde med rustfri stål og messing, der skal have en given overflade og være med til at kvalitetssikre vores produkter før de når kunden. Du vil komme til at arbejde med både små og større opgaver, så din dage vil aldrig være ens.

Vi ser gerne
At du er en person med overblik samt sans for kvalitet og detaljen. Du er glad for at udføre et konkret og praktisk arbejder, hvor passion for jobbet og materialet har en stor betydning. Din erfaring er måske tidligere i et sliberi eller du har en anden håndværksmæssig erfaring, du mener du vil kunne udnytte i dette job.

Vi tilbyder dig

Et job, med en alsidig hverdag præget af gode kollegaer, stort engagement med en ledelse, der er nærværende og uformel. Du vil have mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen og en forandringsvillig virksomhed, der er ambitiøs. 

Vi driver en virksomhed, hvor prioritering af medarbejdernes trivsel og udvikling er i fokus samt udvikling og optimering af arbejdsgange og processer.

Kontakt – Jørgen Dahl på telefon 2445 4411 og aftal tid for en evt. personlig samtale eller fremsend din ansøgning til jd@larsbroe.dk – mærket “Sliber til teamet”.