Michael var ansat nr. 5:

”Stadigt gode til kammeratskab…”

Da Michael Vernegren blev ansat som medarbejder nr. 5, holdt Lars Broe Rustfri stål A/S til i noget mindre rammer i Islandsgade. Rammerne er siden blevet meget større, men for Michael er ånden og kammeratskabet i virksomheden på mange måder den samme.

– Jeg startede som arbejdsdreng i november 1996, og december samme år fik jeg læreplads, fortæller Michael om sit første bekendtskab med Lars Broe Rustfri stål A/S. – Det var en god læreplads, hvor jeg fik lov at prøve en masse, og hvor Lars selv var med til at lære mig op.

Ansvar og tillid
– Vi er stadig på samme måde gode til kammeratskab, som vi også var dengang. Det er samtidig den samme måde, vi arbejder på. Det handler stadig om at være meget alsidige og om at finde løsninger. Sådan har det bare altid været her, konstaterer Michael.
– Det gør det også langt sjovere, når vi på den måde har noget forskelligt at lave, og jeg kan godt lide, at der er tryk på. Det gør mig bestemt ikke noget. Lars har altid været god til at give os ansvar for opgaverne. Der er tillid til os.
– Jeg synes samtidig, at vi er gode til at arbejde på tværs og til at løfte i flok. Vi ved, hvad vi hver især kan.

”Kunne være sjovt at se Islandsgade igen…”
Når Michael tænker tilbage på den første tid, han var i firmaet, tænker han især på rammerne i Islandsgade, hvor Lars Broe Rustfri stål A/S oprindeligt holdt til:
– Jeg tænker på stedet som helt vildt småt og på, at vi kun var et par mand og en kontordame, der kun kom et par timer om dagen. Det kunne være sjovt at se Islandsgade igen.
– Fra vi kom herud på Herluf Trolles Vej, fik vi mere plads og mere avancerede maskiner. Siden da er det gået fremad og opad, slutter Michael, der siden ansættelsen som medarbejder nr. 5 har fået 39 nye kolleger.