Lidt om Lars Broe Rustfri stål A/S

Arbejdsområder og specialer
Lars Broe Rustfri stål A/S er storleverandør til maskinindustrien, og leverer procesudstyr og køkkeninventar til både storkøkkener og kantiner. Vi specialfremstiller ligeledes diverse inventar og bordplader til køkkenforhandlere.
Kundespecifikke produkter og prototyper er et andet speciale i Lars Broe Rustfri stål A/S.

Dynamisk virksomhed
Lars Broe Rustfri stål A/S er en dynamisk virksomhed, hvor vi lægger vægt på at levere varer af høj kvalitet – med en tilsvarende høj leveringssikkerhed. Kundetilpassede produkter, hvor vi skaber en løsning til den enkelte kunde og opgave, er et af vores specialer.

Vækst og udvikling siden 1995
Siden etableringen af Lars Broe Rustfri stål A/S i 1995 har vi oplevet en stadig og støt vækst. I dag er 44 dygtige medarbejdere, heraf fem lærlinge, med til at bygge videre på denne vækst.
Vi har løbende investeret i moderne værktøjer og i en alsidig maskinpark, hvor vores medarbejdere kan udføre deres håndværk, som vi sætter en ære i at fastholde.
Produktionen på Lars Broe Rustfri stål A/S har vi udvidet i takt med øget efterspørgsel og vækst, så vi i dag råder over ca. 2100 m2.

Vores mål
Det er vores mål, at vi har tilfredse kunder i Lars Broe Rustfri stål A/S. Det gør vi med service og kvalitet i hele processen, fra første kontakt og møde, over tilbud og ordrebehandling, til produktion og levering til aftalt tid.

Glasblæsning, pulverlakering og anden overfladebehandling
Hos Lars Broe Rustfri stål A/S er glasblæsning fra egen glasblæserkabine, færdige pulverlakerede emner og anden form for overfladebehandling, muligheder og specialisering, der er kommet til gennem årene.

Egen tegnestue
Med egen tegnestue hos Lars Broe Rustfri stål A/S har vi teknikere og konstruktører i virksomheden, der er i tæt dialog med vores kunder. De spiller samtidig en vigtig rolle i samarbejdet med vores rustfrie smede og øvrige medarbejdere om at fremstille den ønskede kvalitet til den rette pris.